You are here

Café Svanen i Vallensbæk Idrætscenter er godt i gang

Date: 03. Oktober 2019
  • Nye forpagtere af Idrætscentret

    Claus Thyrrestrup og Kirsten Pogel driver i forvejen caféen i Vallensbæk Golfklub og har nu altså også overtaget caféen i idrætscentret.

Frisk kaffe og dagens ret til en skarp pris – det er nogle af de ting, der er på menuen i den nyåbnede Café Svanen i Vallensbæk Idrætscenter.

”Vi glæder os til at skabe et godt samlingssted for brugerne på Idrætscenteret, og at andre også vil kigge forbi til et godt måltid mad”, siger Claus Thyrrestrup, der sammen med Kirsten Pogel for nylig overtog caféen i Vallensbæk Idrætscenter. Café Svanen er den kommet til at hedde.

Kirsten er selv mangeårig bruger af Idrætscenteret og ved, at cafeen er en vigtig brik i Vallensbæks foreningsliv. Parret driver i forvejen caféen i Vallensbæk Golfklub og ser frem til, at de med to caféer kan servicere borgerne i Vallensbæk endnu bedre.

Caféen sætter en ære i at servere en frisklavet gang dagens ret – og nylavet kaffe, ikke mindst.

”Det duer ikke med kaffe, som har stået hele dagen – den skal være varm og frisk”, siger Kirsten.

Ud over dagens ret, som for eksempel kan være chili con carne, boller i karry eller hakkebøf, serveres der småretter som håndfrikadeller, boller og parisertoast. Alt sammen hjemmelavet.

Cafeens åbningstider er kl. 16-21 mandag til torsdag og kl. 10-15 lørdag og søndag – fredag er der lukket. Derudover er der åbent efter behov ved stævner og lignende. Uden for åbningstiderne er det stadig muligt at købe snacks, kaffe og kolde drikkevarer i de opstillede automater.

”Vi håber på god opbakning fra lokalmiljøet, og vi har allerede et godt samarbejde med foreningerne”, siger Claus.

Café Svanen kan kontaktes på mail vallrest@hotmail.com eller tlf: 29717303.

Sidst opdateret 30.06.2020