You are here

Burgere og strandstemning på Haveje

Date: 07. Maj 2020
 • Haveje

  Jakob Friis fortæller borgmester Henrik Rasmussen om Haveje-konceptet.

 • Haveje

  Jakob Friis serverede den første burger for borgmester Henrik Rasmussen.

 • Haveje

  Den var den med chili!

 • Haveje

  Haveje ligger for enden af Vallensbæk Havnevej

 • Haveje

  Der serveres også økologisk is.

Den nye strandcafé Haveje er åbnet ved Vallensbæk Strand. På sigt er det tanken, at Haveje skal være samlingssted for hele familien. Men det må vente lidt, i første omgang startes der ud med takeaway.

Solen skinner, og de første kunder er ved at indfinde sig i den nye strandbar Haveje ved Vallensbæk Strand.

Chefen for det hele hedder Jakob Friis, og han fortæller glad om udbuddet, der blandt andet består af gedigne burgere, sandwich, økologisk is, kaffe og andre drikkevarer.

”Vi har knoklet for at blive klar”, siger han, mens han serverer en burger for borgmester Henrik Rasmussen, der fik lov at være Havejes første kunde.

Indtil videre har Haveje kun take-away – og kunderne står med behørig afstand. Men efterhånden som alting lige så stille kommer tilbage til normale tilstande efter corona-nedlukningen, vil det også være muligt at spise sin mad på stedet.

Det er den fjerde Haveje-strandbar, der nu åbner – konceptet kører allerede i Gudmindrup, Liseleje og Marielyst. Jakob Friis håber også at kunne inddrage vallensbækkerne via aktiviteter som for eksempel skattejagt for børn, madevents og øl- og vinsmagning. Åbningstiderne er lige nu torsdage 15-20 og fredag til søndag 12-20.

”I højsæsonen kommer vi til at have åbent hver dag”, siger Jakob Friis.

Haveje ligger ved Tanghuse, adressen er Vallensbæk Havnevej 29. Se mere på haveje.dk

Sidst opdateret 07.05.2020