You are here

Brug din smartphone til at tippe politiet

Date: 05. September 2017
Med politiets app kan du bl.a. sende tip til politiet, tjekke nummerplader og få nyheder.

Vestegnens politi har bedt os hjælpe med at gøre deres app kaldet 'Politi' mere udbredt. App’en gør det let og hurtigt for borgerne at få fat i ordensmagten, hvis de lægger mærke til en parkeret bil, der måske er stjålet, ser noget, der kunne være henkastede tyvekoster, eller noget helt tredje.

I app’en kan du tippe det nærmeste politi med tekst og billeder, hvis der er noget, du mener, betjentene bør kigge nærmere på. Desuden kan du direkte i app’en tjekke en cykels stelnummer i politiets cykelregister, så du slipper for at ringe ind, hvis du har mistanke om, at en cykel er stjålet.

Med app’en er det let at finde nærmeste politistation og se åbningstider samt læse nyheder, uddrag af døgnrapporten og se efterlysninger fra den lokale politikreds.

Du kan downloade app’en i  App Store og Google Play.

Mange anmeldelser som tyveri mv. kan med fordel anmeldes via www.politi.dk. Det fremgår af www.politi.dk, hvilke anmeldelser som kan klares via internettet.

Tjek nummerplade

Hvis du skal købe brugt bil er app’en ’Nummerplade Tjek’ god at kende. I den kan du nemt og hurtigt se om der er restgæld eller andre ting, du skal være opmærksom på.

App’en kan downloades i App Store og i Google Play.

 

Sidst opdateret 05.09.2017