You are here

Amatørteatrets jubilæum blev fejret

Date: 29. Oktober 2019
  • Vallensbæk Amatør Teater

    Borgmester Henrik Rasmussen ønskede Vallensbæk Amatør Teater tillykke med jubilæet. Foto: Finn Hillmose

I disse dage spiller Vallensbæk Amatør Teater sin 25-års-revy i Egholmskolens Festsal. Efter premieren mandag overraskede borgmesteren med en tale og en gavecheck i anledning af jubilæet.

Da klapsalverne endelig havde lagt sig efter en vellykket premiere på Vallensbæk Amatør Teaters jubilæumsforestilling mandag, vankede der en lille overraskelse.

Borgmester Henrik Rasmussen havde overværet forestillingen og kom op på scenen og holdt en tale, hvor han glædede sig over, at en kommune af Vallensbæks størrelse kan have et amatørteater af så høj kvalitet.

Det lader sig selvfølgelig også kun gøre, fordi der gennem alle årene har været nogle glødende ildsjæle til at stå for alt fra replikker til markedsføring.

Humoren har altid været en drivkraft i forestillingerne, og de seneste år har teatret forfinet revy-genren og vundet flere priser, blandt andet for Danmarks bedste sketch.

"Det har altid været humoren, som har drevet jer, og vi morer os over jeres skøre påfund og sjove sketches, når vi ser jeres populære og velbesøgte revyer", sagde borgmesteren – og tilføjede:

"At jeg selv og kommunen indimellem er ofre for jeres sjove indslag må vi jo tage med et ekstra stort grin!"

Borgmesteren sluttede af med at overrække teaterforeningen en gavecheck på 5.000 kr., som nok skal få ben at gå på til kostumer, kulisser eller andre gode ting.

Sidst opdateret 29.10.2019