You are here

Ændrede tømmedage ved jul og nytår

Date: 18. December 2018
Den søde juletid står for døren – også for din skraldemand, som også gerne vil holde jul og nytår. Derfor er der lidt ændringer af tømmedage for dit affald omkring jul og nytår.

Affald bliver tømt én dag senere end normalt

Fra tirsdag den 25. december til fredag den 28. december bliver affald hentet en dag senere end du er vant til. Det gælder igen fra tirsdag den 1. januar og til fredag den 4. januar. Er du i tvivl om, hvornår dit affald bliver hentet, kan du finde dine tømmedage på https://selvbetjening.vestfor.dk

Ekstra affald

Jul og nytår betyder ofte mere affald. Har du ekstra mad- og restaffald, kan du købe ”ekstra-sæk” mærkater. Bemærk, at mærkaterne sendes med posten, og leveringstiden kan blive påvirket af helligdagene. Mærkaterne sætter du på en gennemsigtig sæk, så henter din skraldemand affaldet for dig, når din beholder bliver tømt næste gang. Du kan købe mærkaterne på https://selvbetjening.vestfor.dk.

Har du ekstra sorteret plast, papir, metal eller glas sætter du blot gennemsigtige sække ved siden af dine beholdere, så sørger skraldemanden for at tage det med helt gratis næste gang, din beholder bliver tømt.

Vær opmærksom på, at gavepapir er overfladebehandlet og derfor ikke egner sig til genbrug. Gavepapir skal derfor til forbrænding. Du kan bortskaffe gavepapir i klare sække i storskraldsordningen eller på genbrugsstationen.

Sidst opdateret 18.12.2018