You are here

Nyt fedt projekt til Vallensbæk

Date: 14. November 2018
Vallensbæk Kommune har fået midler fra Nordea-fonden til projektet SUParadise, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet og fællesskab i havnen.

Juhu, her i Vallensbæk har vi netop modtaget omkring 400.000 kroner af Nordeafondens Kysten er klar-pulje, som skal bruge til at skabe et SUParadise. Stand Up Paddle – også kaldet SUP – er en form for surfing, hvor surferen står op og bruger en paddel for at komme frem. På få år er SUP blevet utrolig populært og er hastigt voksende, specielt blandt de unge.  

Projektet går ud på at opnå endnu et samlingspunkt i havnen og strandparken, som vil skabe sjove aktiviteter for børn, unge og voksne. Og det vil blive drevet af Vallensbæk Kommune i samarbejde med Vallensbæk Kano og Kajak Club og Vallensbæk Ungdomsskole.  

”Jeg råbte et stort hurra, da jeg fik at vide, at vi havde fået penge til dette projekt”, fortæller Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen.

”Vallensbæk Havn er et fyrtårn for os i Vallensbæk, og det er fedt, at vi med dette projekt får ekstra liv i havnen. Vi ønsker, at Vallensbæk Havn hele tiden udvikles og er fyldt med nutidige aktiviteter. Det er SUParadise et godt eksempel på”, siger Henrik Rasmussen.

Forholdene i Vallensbæk Havn og Strandparken er ideelle til SUP; der er lavvandet, brede vidder og søer på indersiden af havnen, så begynderne kan starte op under rolige forhold, og de garvede kan benyttet havet længere ude.

”Vi ønsker i Vallensbæk at bakke op om det sunde og det aktive liv. Det er netop tilfældet med Stand Up Paddle. Desuden danner SUP fællesskaber, hvor man på den gode måde kan grine sammen, når det går godt, og når man plasker i vandet”, slutter Vallensbæks borgmester, som selv har prøvet Stand Up Paddle, og synes det er en sjov og udfordrende aktivitet.

 

Sidst opdateret 14.11.2018