You are here

Vil du med ud og spille krolf?

Date: 22. Maj 2019
Krolf – en blanding af kroket og golf, har de seneste årtier spredt sig, og er blevet en populær sportsgren for hele familien

Tirsdag den 11. juni står repræsentanter fra DGI klar med kyndig vejledning og en lille forfriskning kl. 14 til åbent hus-arrangement for krolf ved idrætscentret i Vallensbæk.

Unge og ældre borgere i Vallensbæk er velkomne til en sjov og hyggelig eftermiddag med fokus på fællesskab og frisk luft.

Krolf er en krydsning af kroket og golf. Overordnet går krolf ud på, at du skal få en kroketlignende kugle i hul med færrest mulige slag. Du skal benytte en kølle, der minder om en kroketkølle, og der spilles typisk på underlag af græs.

Krolf spilles af 2 til 6 spillere og vinderen er den, der har brugt færrest slag på banens 12 huller. Banen er langt mindre end en golfbane, og man kan sagtens spille krolf i sin egen have f.eks.

Krolf er blevet mere og mere populært de seneste år, og nye foreninger skyder op i hele landet.

Hvis du vil gå til krolf

Kan du kontakte Irene Galsgaard, tlf. 27 28 24 29, som vil være behjælpelig med information om opstart. Irene Galsgaard opstarter hold fredag den 14. juni kl. 11.30-13 og mandag den 17. juni kl. 9.30-12 for 60+.

Læs mere

DGI Krolf

Tid og sted

Åbent Hus-arrangement for krolf – tirsdag den 11. juni kl. 14 ved Vallensbæk Idrætscenter. Alle er velkomne.

Sidst opdateret 27.05.2019