You are here

Sommerforsøg: Streetfood ved Tanghuse i Strandparken

Date: 02. Juli 2019
Frem til oktober skal et forsøg med mobile salgsvogne forsøde strandturen

Kolde drikke, pandekager, sandwich, en lækker ret, snacks, kaffe og andre lækkerier: Fra juli til oktober får erhvervsdrivende som forsøg mulighed for at opstille mobile salgsvogne i området foran Tanghuse i Strandparken i Vallensbæk. Initiativet er udviklet af Strandparken I/S sammen med Vallensbæk Kommune.

Vallensbæks borgmester, Henrik Rasmussen, glæder sig over tiltaget:

”Strandparken er en perle, som beboerne langs sydkysten er stolte over og flittige brugere af. Vi vil gerne have endnu flere til at bruge Strandparken, og forsøget med mobilt gadesalg skal bidrage med liv og aktivitet. Samtidig med at forsøget forhåbentlig lokker endnu flere gæster til og styrker kendskabet til området, støtter vi også vi også de mindre erhvervsdrivende og deres mulighed for at drive forretning. Jeg glæder mig selv til at lægge vejen forbi Tanghuse næste gang, jeg er i Strandparken.”

Området ved Tanghuse huser også kano- og kajakklubben, sejlklubben og det nye, populære Stand Up Paddle, (SUP), og området er mål for udviklingsplaner, der skal binde havn, strand og by bedre sammen.

Fakta

1-3 private erhvervsdrivende kan hver dag i tidsrummet kl. 8.00 til 22.00 opstille deres mobile salgsvogne og boder i området foran Tanghuse ved Vallensbæk Havnevej 29.

Opstilling af salgsvogne sker efter først-til-mølle-princippet.

Erhvervsdrivende skal først registrere sig pr mail på strandparken@ishoj.dk eller ved at møde frem i Strandparkens administrationen imellem kl. 9.00-16.00 på alle hverdage på Baldersbækvej 6 i Ishøj. Se mere på Strandparkens hjemmeside

Sidst opdateret 12.07.2019