You are here

Kommunalbestyrelsesmøde den 25. marts

Date: 19. marts 2020
Onsdag den 25. marts holder kommunalbestyrelsen i Vallensbæk møde, men ikke alt er, som det plejer.

Det er en helt speciel situation, vi står overfor lige nu. Regeringen har lavet en retningslinje om, at man ikke må samles mere end 10 personer. Men en kommunalbestyrelse, og dennes møder, er underlagt nogle særlige regler fra Social- og Indenrigsministeriet.  

Få kommunalbestyrelesemedlemmer vil sidde i salen, og resten vil deltage på Skype. På skærmen i salen vil du kunne se og høre de medlemmer, som er med fra en online forbindelse. 

Stole og borde med god afstand 

De 15 kommunalbestyrelsesmedlemmer holder møde onsdag den 25. marts. Mødet starter kl. 17.30, og det er åbent for jer borgere, men med visse forholdsregler.  

Vi sørger for at stole og borde bliver stillet op, så alle medlemmerne af kommunalbestyrelsen kan sidde med cirka to meters afstand, og det samme gør vi med siddepladserne til jer i salen.  

Selvom det er et åbent møde, anbefaler vi, at du ikke deltager. Det vil være imod regeringens retningslinjer om at holde sig hjemme i disse dage.  

Hvis du alligevel deltager i mødet, så opfordrer vi dig til, at du holder god afstand til de øvrige tilhørere. Hvis du selv er i en risikogruppe, fordi du har en kronisk sygdom eller er ældre, anbefaler vi, at du bliver hjemme.  

Det vil ikke være muligt at mødes med kommunalbestyrelsen efter mødet.

Find dagsordner og referater på kommunens hjemmeside

Sidst opdateret 25.03.2020