You are here

Anette Laustsen er ny kommunaldirektør

Date: 30. August 2018
51-årige Anette Laustsen skal fra 1. september – sammen med den politiske ledelse – stå i spidsen for Vallensbæk Kommune og dens omkring 1300 ansatte.

En enig kommunalbestyrelse har besluttet, at Anette Laustsen er Vallensbæk Kommunes nye kommunaldirektør. Det skete efter indstilling fra et enigt samtaleudvalg, der var bredt sammensat af medlemmerne af Økonomiudvalget samt ledelses- og medarbejderrepræsentanter.

Anette Laustsen har siden marts 2015 været vicekommunaldirektør i Vallensbæk Kommune, og før den tid var hun blandt andet økonomidirektør. Hun har solid erfaring inden for økonomistyring, de store velfærdsområder og generel personaleledelse, og hun er vant til at arbejde i tæt parløb med kommunens politiske ledelse.

”Jeg er glad på kommunalbestyrelsens vegne og ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med vores nye kommunaldirektør. Anette kender organisationen, og hun repræsenterer de værdier, vi står for i Vallensbæk. Hun har flair for økonomi og drift, og hun er vellidt og respekteret af både kommunens medarbejdere og blandt politikerne. Og så er hun en kvinde med empati og gennemslagskraft”, fortæller borgmester Henrik Rasmussen.

Anette Laustsen har været ansat i kommunen siden 1999 og har en lang kommunal karriere bag sig. Privat er hun gift og har to voksne børn. I fritiden er hun bl.a. meget aktiv som bestyrelsesformand i håndboldklubben AJAX København.

Sidst opdateret 30.08.2018