You are here

Kender du Vallensbæk Kommunes nyhedsbrev?

Date: 02. November 2018
Vores nyhedsbrev er en service til dig, som gerne vil holde dig orienteret om, hvad der sker i din by.

Vi oplever, at flere borgere ikke er klar over, at vi har et nyhedsbrev. Det er en service til dig, som gerne vil holde dig orienteret om, hvad der sker i din by. De, der allerede modtager nyhedsbrevet er glade for det, og det er en let måde at holde sig informeret på, uden selv at skulle gøre noget aktivt.

Store som små ting

I nyhedsbrevet får du ugens nyheder – store som små. Det kan være alt fra politiske tiltag, byudvikling og vejarbejde til information om sundhedstilbud og kommende aktiviteter for hele familien.

Vi lægger også mange nyheder og beskeder op på Vallensbæk Kommunes Facebook-side, og vi prøver også at få det vigtigste med i Vallensbæk NU, men i nyhedsbrevet er ugens vigtigste nyheder samlet sammen med en plan over ugens kommende aktiviteter.  

Serveret i din indbakke

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du serveret en mail med ugens nyheder direkte i din indbakken. Vi sender det ud hver fredag.

Sådan tilmelder du dig

Du tilmelder dig ved at gå ind på hjemmesiden: www.vallensbaek.dk/nyhedsbrev og udfylde med navn og e-mail, og så skal du blot bekræfte på e-mail.

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet ved at sende en mail til kommunikation på kommunikation@vallensbaek.dk. Du skal skrive dit fulde navn og den e-mail, du gerne vil modtage vores nyhedsbrev på.   

Sidst opdateret 02.11.2018