You are here

Campus

Campus er et moderne læringscenter og mødested for elever, daginstitutioner, foreninger, erhvervsliv og andre borgere i Vallensbæk, hvor der er fokus på kultur og ny teknologi.

Campus rummer blandt andet et auditorium, skolebibliotek, fordybelsesområder, et småbørnshjørne, områder med borde og stole til for eksempel projektarbejde, skiftende digital kunst samt gratis adgang til pc’ere og wi-fi. Herudover er der en 84’’ interaktiv skærm, hvor du kan tilslutte din egen computer.

Du kan ligeledes afhente bestilte bøger, benytte dig af og bidrage til bogbyttecentralen, læse dagens avis eller deltage i kulturelle aktiviteter såsom foredrag og filmvisninger, der løbende vil blive afholdt i Campus (se arrangementsoversigten her).

Indretningen af Campus tilbyder fine rammer for små møder, hvor du blot møder op og finder en plads. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke kan forvente, at der er helt stille, og at du ikke på forhånd kan reservere plads ved bordene i det åbne rum.

Book auditorium til møder og fremvisninger

Til gengæld kan auditoriet på Campus bookes, hvis du som forening, virksomhed eller borger i Vallensbæk Kommune har brug for et lokale til f.eks. et foredrag, en fremvisning eller et lukket møde.

Der er 56 reelle siddepladser på bænkene i auditoriet. Derudover er der to rækker med puder på trinnene forrest, som svarer til ca. 16 pladser. Du kan tilslutte din egen computer i auditoriet, og der er adgang til mikrofon (både håndholdt og headset).

Auditoriet bookes via Vallensbæk Kommunes bookingsystem.

Praktiske oplysninger

Adresse: Campus, Pilehaveskolen, Horsbred 197, 2625 Vallensbæk

(Campus ligger i den sidste blok til venstre, når du træder ind i skolegården, og auditoriet ligger på venstre hånd, når du kommer ind af indgangen til Campus)

Campus har åbent i hverdage, weekender og skoleferier mellem kl. 8.00 – 22.00.

I skoletiden fra kl. 8.00 – 16.00 på hverdage bliver Campus flittigt brugt af elevere og lærere, men andre er også meget velkomne i dette tidsrum.

Du har som borger, forening og virksomhed i Vallensbæk Kommune adgang til Campus med sundhedskort med samme kode, som du er oprettet med som bruger i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Du scanner blot dit sundhedskort ved kortlæseren uden for Campus og taster din kode for at komme ind.

Er du endnu ikke oprettet som bruger, kan du henvende dig i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, Vallensbæk Stationstorv 40, 2665 Vallensbæk Strand.

Kontakt

Vallensbæk Kommune
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4000
Sidst opdateret 03.03.2017