You are here

Valgsteder

Der er tre valgsteder i Vallensbæk: Egholmskolen, Vallensbæk skole og Pilehaveskolen.

Dit valgkort kommer med posten umiddelbart inden valget. På valgkortet kan du se, hvor du skal stemme. Du skal medbringe valgkortet på valgdagen.

Her kan du se en oversigt over valgdistrikterne i Vallensbæk Kommune.

Kørsel til valgstederne

Ældre og svagelige vælgere kan blive kørt til valgstedet på valgdagen mellem kl. 11 og kl. 15. Hvis du ønsker at benytte dig af denne mulighed, kan du henvende dig til Direktionscentret, Vallensbæk Kommune på tlf.nr. 47974525 fra torsdag den 9. november til torsdag den 16. november kl. 12.

Handicaptilgængelighed på valgstederne

Valgstederne er indrettet, så de har den bedst mulige tilgængelighed, ikke mindst for vælgere med et handicap eller nedsat førlighed. På valgstederne er der niveaufri adgang, der er opstillet handicapstemmebokse med hæve- sænkeborde, lup og ekstra lys.

Vælgere, der ikke kan komme ind i valglokalet, har mulighed for at afgive stemme umiddelbart uden for valglokalet, fx i en parkeret bil.

Hvis du har behov for at ændre valgsted

Hvis du har et handicap eller har nedsat førlighed, kan du ændre valgsted inden for kommunen. Du kan søge om at få ændret valgsted fra tirsdag den 24. oktober. Sidste frist for at søge er mandag den 13. november kl. 12. Du kan hente ansøgningsskemaet i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus eller downloade det her.

Sidst opdateret 28.09.2017