You are here

Book lokaler og faciliteter

Borgere, foreninger og erhvervsdrivende i Vallensbæk Kommune har mulighed for at låne eller leje lokaler flere steder i Vallensbæk.

Vallensbæk Kommune stiller lokaler og anlæg til rådighed for foreninger og frivillige. Private borgere kan leje kommunens selskabslokale, og har du en ide til et arrangement i Kultur- & Borgerhuset, så ring og høre nærmere om mulighederne.

Lokaleudlån til foreninger
Alle foreninger og frivillige i Vallensbæk kan som udgangspunkt låne lokaler gratis. Undtagelsen er foreningsgårdene Korsagergård og Højrupgård, der koster lidt at leje. Du finder information om priser og vilkår her.

De folkeoplysende foreninger har, på baggrund af et lovkrav, forret til kommunens forskellige lokaler og faciliteter. Fordelingen af lokaler til sæsonaktiviteter varetages af Folkeoplysningsudvalget.

Læs mere: Hvad er en folkeoplysende forening?

Ansøgning om lokaler
Der kan hvert år søges om lokaler til sæsonaktiviteter fra begyndelsen af februar måned. Fristen udløber midt i marts, og alle registrerede foreninger vil modtage et brev fra kommunen om, at det er ved at være tid til at ansøge. Lokaleansøgningerne behandles i løbet af foråret og forsommeren.

Hvis man som folkeoplysende forening ønsker at booke lokaler til andet end de skemalagte sæsonaktiviteter, sker dette igennem kommunens bookingsystem. For eksempel ved at følge linket nederst på siden i den blå bjælke.

Øvrige foreninger, fællesskaber og frivillige, der ønsker at låne eller leje lokaler, skal benytte bookingsystemet til alle deres aktiviteter.

Lokaler til private
Som borger i Vallensbæk Kommune kan du leje selskabslokalet Løkkekrogen til private arrangementer. Det gør du via vores bookingsystem på nedenstående link.

Vallensbæk Kultur- & Borgerhus
Du kan også booke trappen eller et af de nye mødelokaler i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus. Lokalerne bookes via bookingsystemet, som du finder på linket herunder.

De nye mødelokaler er velegnede, uanset om du skal mødes med læsegruppen eller til generalforsamling i grundejerforeningen. I loungeområdet finder du en kaffemaskine.

Lokalerne har navne efter den natur du finder i og omkring Vallensbæk og i de mange forskellige rum er der plads til alt fra 4 til 120 personer. Nogle af lokalerne kan slås sammen og i nogle af dem er der projektor. 

Her kan du se en oversigt over alle mødelokalerne i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus.

 

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 26.09.2018