You are here

KOL: Den digitale Kaffesalon

Den digitale Kaffesalon er et tilbud for dig med KOL, der har lyst til at være med i et digitalt netværk og finde ud af, hvordan man lever godt med KOL.

Kaffesalonen er et tilbud for alle borgere i Vallensbæk, der lider af KOL: Kronisk obstruktiv lungesygdom.

I videoen her kan du se, hvordan Den digitale kaffesalon fungerer:

I Den digitale Kaffesalon skal vi tale om hverdagen med KOL og hjælpe hinanden med at finde gode løsninger på de udfordringer, du kan opleve i forbindelse med sygdommen.

Alle kan være med
Vi skal også hygge os, ligesom der indimellem vil være små aktiviteter, vi kan lave i fællesskab. I så fald vil de være tilrettelagt sådan, at alle kan være med.

Der er plads til seks deltagere på holdet og en ordstyrer, der vil sørge for indhold og aktiviteter.

Vi mødes på skærmen - det er nemt! 
Den digitale Kaffesalon er et digitalt projekt. Det betyder, at møderne foregår i dit eget hjem, hvor du kan se, høre og tale med de andre deltagere og ordstyreren på en skærm.

Du får udleveret skærmen, der hedder en iPad, af Vallensbæk Kommune. Det er nemt at bruge iPad’en, også selvom du ikke har prøvet at bruge sådan en før, eller ikke synes du er god til IT. Du får hjælp til at lære at bruge iPad’en, indtil du er tryg ved at bruge den selv.

Det er gratis at deltage, og du må låne iPad’en så længe du deltager i Den digitale Kaffesalon. iPad’en fylder ikke så meget, så den kan pakkes væk i en skuffe, når du ikke bruger den.

Hvor tit er der møde
I Den digitale Kaffesalon holder vi møde én gang om ugen af en times varighed. Når du melder dig til, får du at vide, hvornår I holder møde på dit hold. 

Kontakt
Har du eller dine pårørende spørgsmål til Den digitale Kaffesalon, er I meget velkommne til at kontakte os. Nederst på siden finder du kaffesalonens kontaktoplysninger. 
Når du ringer: Spørg efter
 en medarbejder fra Den digitale Kaffesalon.
Når du mailer: Skriv "Att.: Den digitale Kaffesalon" i emnefeltet.

Kontakt

Vallensbæk Stationstorv 100
2665 Vallensbæk Strand
Tlf 4797 4130
Sidst opdateret 02.09.2016