You are here

Bonustilbud til medarbejdere

Massage, fitness og sommerhuse. Som medarbejder i Vallensbæk Kommune har du mulighed for at få rabat på en række gode tilbud.

Bonustilbud til ansatte i hele Vallensbæk Kommune

Massage – 30 minutter for 100 kr.

Alle kommunens medarbejdere kan benytte sig af massageordningen. Massagen finder sted en gang ugentligt på Vallensbæk Rådhus, hvor det er muligt at få fysiurgisk massage i tidsrummet 08.00-18.00.

Hver behandling varer 30 minutter. Egenbetalingen er på 100 kr. Massagen finder sted i arbejdstiden, men den tid, du bruger til massage, er din fritid. Hvis du er ansat på flekstid, så forventes det, at du flexer ud eller arbejder en halv time længere de dage, du får massage. Er du i tvivl, så snak med din nærmeste leder.

Sommerhuse på Møn og i Marielyst

Ansatte i Vallensbæk Kommune kan leje huse på Møn og i Marielyst gennem Feriefonden. Begge huse ligger dejligt nær skov og strand og er velforsynet med køkkenudstyr, dyner og puder til seks personer, havemøbler, radio, tv, internet og alt, hvad der hører til, for at du kan få en vellykket ferie.

Priserne varierer fra 1.000-3.500 kr. afhængigt af sæson og opholdets varighed. Hvis der er flere, der ønsker at leje husene i samme uge, bliver de fordelt ved lodtrækning.

Løbeklub – for både ansatte og borgere

Vallensbæk Kommunes løbeklub vil gerne byde dig velkommen! Vi løber to gange om ugen, hvor man kan deltage, når det passer ind i ens skema. Vi nyder Vallensbæks skønne natur og hyggesnakker undervejs. Det er meget vigtigt for os at understrege, at du ikke behøver at være i form eller have løbetrænet for at kunne starte. Løbeklubben er for alle kommunens medarbejdere og borgere, uanset om man er nybegynder eller øvet. Socialt samvær på tværs af afdelinger

Vi løber tirsdage kl. 15:40 (løbesjov, interval, løbestil, m.m.) og fredage kl. 13:40 (løbetræning i grupper).

Erhvervskort – rabat på kollektiv transport

Hvis du vælger at købe et erhvervskort, får du rabat på kollektiv transport. Erhvervskortet er et årskort til bus, tog og metro. Det er Vallensbæk Kommune, der køber kortet og trækker prisen fra din bruttoløn. DSB leverer kortet til dig i form af 12 månedlige sms-billetter til din mobil den 1. i måneden.

Tilbuddet gælder månedslønnede medarbejdere, der har mindst et års ansættelse fremad fra den dag kortet træder i kraft.

Fordele ved erhvervskortet

  • En måneds rabat, en fast pris for et år ad gangen og en solid skattefordel, hvis du har kortere end 25 km. hver vej til og fra arbejde (op til 50 km t/r).
  • Udskift bilen med Erhvervskort og spar flere tusinde kroner årligt.
  • Ved brug af bil 8-10 dage om måneden, spares der penge i forhold til at pendle i bil hver dag.
  • Cykler du, eller bruger du Rejsekort mere end 5-6 dage om måneden, kan du stadig spare penge

Fitness med rabat

Vallensbæk Kommune har en firmaaftale med fitness.dk. Det betyder, at du som ansat kan træne for 299 kr. om måneden, samt et indmeldelsesgebyr. Medlemsskabet er uden bindingsperiode.

DHL - motionér med kollegaerne

Vallensbæk Kommune stiller hvert år med mange deltagere til det årlige DHL-løb i Fælledparken. Vi har både ambitiøse løbehold, mindre ambitiøse løbehold og gå-hold. Vallensbæk Kommune betaler din deltagelse og sørger for lækker forplejning - også til de medarbejdere, der ikke deltager i løbet, men er med til at heppe og hygge.

Telefon, tablet og bærbar pc

Hvis dit arbejde kræver det, er der mulighed for at få arbejdsgiverbetalt mobiltelefon, tablet og/eller bærbar pc.

Benytter du telefonen privat - i eller uden for arbejdstid - skal du betale multimedieskat. Du kan læse mere på SKATs hjemmeside.

 

Sidst opdateret 27.02.2017