You are here

Store Cykeldag 2019

Dato: Søndag den 16. juni 2019 Tid: Kl. 9:30 - 13:00
Start ved Det Grønne Strøg
Ved Egholmskolen
Sport og motion
Gratis
Oplev Vallensbæk på cykel.

Vi mødes på Det Grønne Strøg til kaffe og morgenbrød sponsoreret af Det Gyldne Brød. Du kan få tjekket din cykel af Vallensbæk Cykel-import og deltage i konkurrencer. Derefter er borgmesteren guide på en cykeltur rundt i kommunen. Turen er i familievenligt tempo - alle kan være med. Vi slutter på Naturlegepladsen med frugt og grillpølser, og kl. ca. 12:30 afslører vi vinderne af en ny cykel sponsoreret af Vallensbæk Cykelimport og en cykelkurv med lækre ting sponsoreret af SuperBrugsen Vallensbæk.

Arrangementet er et samarbejde mellem Cyklistforbundet Vestegnen og Vallensbæk Kommune. Det er gratis og kræver ikke tilmelding.

 

Ny i Vallensbæk?

Morgenmad inden turen for Vallensbækborgere, der er flyttet til kommunen inden for det seneste år - og andre, der gerne vil lære kommunen bedre at kende - inviteres til morgenmad og introduktion til Vallensbæk ved borgmester Henrik Rasmussen kl. 9. Denne del af arrangementet kræver tilmelding senest d. 13. juni. Klik her for tilmelding til morgenmaden med borgmester Henrik Rasmussen.

Vi starter på Trappen i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus og tilslutter os til Store Cykeldag på det Grønne Strøg.