You are here

Kursus om ledelse og rekruttering af frivillige, del 2

Dato: Onsdag den 13. november 2019 Tid: Kl. 17:00 - 21:00
Korsagergård
Vejlegårdsvej 121
Andet
Gratis

Kursus del 2: Aftenens tema er "Ledelse af frivillige"

Ledelse af frivillige er ikke altid nemt. Det kræver god indsigt i hvem, de frivillige er og hvad, der motiverer dem. Derfor får du denne aften et indblik i forskellige typer af frivillige og deres motivation. Vi sætter fokus på forskellige ledelsesstile og teknikker, du kan bruge, når du skal motivere og lede dine frivillige.

Denne aften er anden del af et kursusforløb. Første aften er den 6. november, hvor temaet er "Rekruttering af frivillige". De to kursusaftener hænger sammen som et kursusforløb med en lille hjemmeopgave imellem de 2 aftener. Kursusforløbet afvikles på foreningsgården Korsagergård, Vejlegårdsvej 121, i stuerne. Der er gratis kaffe, kage og en sandwich til alle.

Tilmelding til kursusforløbet:

 Der er plads til 30 deltagere efter først-til-mølle princippet. Kurset er for alle frivillige og foreninger i Vallensbæk
 Deadline for tilmelding er d. 1. november pr. mail: lsl@vallensbaek.dk
 eller tlf: 4797 4128 til seniorkonsulent Loui Stampe Lund.

Arrangør:

Folkeoplysningsudvalget og Center for Sundhed, Kultur og Fritid står bag kursusforløbet. Det afvikles af Marie Baad Holdt fra Ingerfair. Marie er ekspert på frivilligområdet og hjælper foreninger og organisationer med at udvikle bæredygtige frivilligmiljøer.